Premii acordate pentru raspunsurile corecte.

Ce credeti ca va asteapta in acest ulcior si unde ? Intrebarea este prea grea si va raspund eu. Apa sau bere pe aceste calduri, in aer liber, (terasa)  la restaurantul Moara cu Noroc din Satu Mare, de pe str. Avram Iancu nr 2.
Acum urmeaza intrebarea pt care o sa acord 4 premii. La acest restaurant sunt stabilite cateva cutume. Scrieti minim doua cutume de la acest restaurant si castigati cate un borcan de miere de rapita, care se va ridica personal de la restaurantul Moara cu Noroc.
Castigatorii sunt nominalizati astfel:
*primul comentariu
* urmatoarele comentarii luate de NX3. Adica pana la sfarsitul concursului daca sunt 21 de comentarii, castigatorii sunt comentariile cu nr 7,14 si 21. Simplu sa nu existe suspiciuni.
Concursul este valabil pana la data de 20.05.2012, orele 21:00.

Concurs inchis.

2 thoughts on “Premii acordate pentru raspunsurile corecte.

  1. ovidius says:

    Nu sunt din Satu Mare dar poate ca scriu primul comentariu….Din punctul meu de vedere o cutuma ar fi ca Moara cu Noroc este prea departe de mine si a doua ca …nu pot ajunge acolo in fiecare zi….

    • albinuta veninoasa says:

      Nu este neaparat sa ajungenti in fiecare zi. Foarte multe persoane sunt in trecer, sau cu afaceri pt 2-3 zile. O mana de ajutor pt toata lumea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *