Pilot roman cauta sponsori !

Saptamana care a trecut am citit pe cateva bloguri un lucru pe care l-am apreciat.Acest impuls de a scrie despre acest sportiv l-am primit si de la nea Petre Este vorba despre pilotul roman Mihai Marinescu, un talent care trebuie sprijinit in aceste momente de glorie.
Multi dintre noi stim ce inseamna sa ai un talent, sa muncesti foarte mult sa ajungi la un minim de performanta si sa fii nevoit sa te opresti acolo din cauza banilor, din lipsa unor sponsori. Cel mai corect gandim in momentul in care ne punem in situatia lui pt 5 minute. Eu m-am pus in situatia lui  si m-am gandit sincer cum cade cerul pe mine daca fiul meu Cassian Cezar, prinde gustul acestui sport, ajunge la jumatatea performantei lui Marinescu si nu poate sa-si implineasca visul.
Da, este un sport foarte costisitor, sunt sigur ca a investit foarte mult timp, foarte multi bani si este pacat sa fie blocat aici si acum, la aceasta performanta.
Haideti sa dam o mana de ajjutor si sa promovam aceste performante ale pilotului roman si poate reusim sa-i gasim mai multi sponsori.
Nu-mi ramane decat sa-i doresc sa continuie tot asa si visul sau de a avea sponsori sa-i fie implinit.

Citeste si →   Fagure cu miere de albine.

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *