Pierdut articol. Ofer recompensa !

La munteCam asa ar fi trebuit sa sune un anunt. Da, chiar am pierdut un articol fain, un articol scris din ambitie, la ora 5 dimineata, dupa o pauza destul de mare.
Nu l-am mai gasit salvat, asa ca m-am apucat de scris.
„Este ora 04:35, cand sunt trezit din pavilion de latratul cainilor. Nu era un latrat la luna, nici unul de avertisment, era unul hotarat. Cei care au copilarit la tara stiu sa faca diferenta. Am iesit repede afara, ma pregatisem sa vad ursul la o distanta de vreo 100 de metri de stupina, in zonz in care latrau cainii, dar n-a fost cazul. Posibil sa fi fost un alt animal salbstiv, sau chiar un arici. M-am pus inapoi in pat, dar mi-a sarit somnul si printre alte ganduri si acesta de a fi un mare lenes la scris. Binenteles, am incercat sa-mi gasesc scuze, dar nu au fost valabile. Imediat mi-a sarit gandul la un om care m-a invatat multe si chiar am avut rezultate cand am pus in aplicare ceea ce m-a invatat. Un om foarte ocupat, modest si cu o inima mare, care in programul lui super plin, isi face timp nu numai sa scrie, dar sa faca si opriri in drumul lui, pentru a face cunostinta cu cititorii lui. Atunci cum sa nu-mi fie rusine ca nu-mi fac timp sa scriu.
La inceput am zis ca nu prea sunt subiecte, ca nu-i prea important ceea ce fac, pe unde umblu si ceea ce vad. Asta pana cand, crescut la tara, am ajuns sa raman surprins de anumite locuri, anumite obiceiuri si oameni pe care-i intalnesc. Asa ca m-am pus pe scris, dar cum nu am folosit de prea mult timp, pruncii mi-au sters cam tot si au folosit spatiul pt jocurile lor, ramanand singura varianta, neavand semnal, sa scriu articolul intr-un e-mail. L-am salvat, dar cand am intrat in zona cu semnal, nu am mai gasit articolul, lucru care m-a ambitionat si mai mult sa scriu acest articol.
In principiu, m-am hotarat sa scriu despre … orice. Cat de plictisitor o sa fiu, am sa vad in like-urile pe care o sa le primesc.
Urmatorul articol o sa fie din urma, deoarece, nu vreau sa pierdeti culesurile albinelor la rapita si salcam. Acum sunt cu albinele la munte, in Lunca Visagului si dupa 24 de zile, albinele au adunat putin nectar, dar despre viata albinelor la munte o sa discutam mai incolo.

Citeste si →   Zburam la sala polivalenta din Bucuresti !

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *