O mana intinsa catre copii.

Un alt om pe care il respect pt ceea ce face si cat mult se implica in unele cazuri este Chinezu, de la care am preluat aceasta campanie. Tocmai din acest motiv mi-am facut timp sa dau o mana de ajutor in felul meu, sa avem grija de viitorul nostru, viitor care nu exista fara copii.
Imi plac copii sanatosi si din acest motiv doresc cat mai mult sa dau o mana de ajutor cand este posibil, deoarece sunt pe principiul „PREFER SA OFER DECAT SA PRIMESC”. Ce este mai dureros decat sa vezi un copil bolnav, chiar daca nu esti parinte ?
Imi plac oamenii care sunt implicati in proiect si  aici este  vorba despre  Gabriel Solomon si Bogdan Antohe.
Mi-a placut sa alerg si stiu ce energie ai nevoie pt asemenea sport.
Doresc sa fim implicati cat mai multe persoane in acest proiect, fiecare cum reuseste, cu un articol pe blog, cu prezenta la eveniment sau cu alergarea pe banda.
Totusi eu vreau sa fac mai mult, vreau sa ofer 15% reducere la produsele apicole cumparate,  persoanelor care sriu un articol despre acest eveniment, pe blog si sa-mi trimita link-ul aici.

Citeste si →   Siropul din afine si PURIFICAREA SANGELUI.

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

4 comentarii pentru “O mana intinsa catre copii.

    • albinuta veninoasa spune:

      Ms. In momentul in care esti parinte nu doresti sa treci prin asemenea momente, pt orice pe lume. Acesta este motivul real pt care doresc sa nu fiu in locul parintilor care si-ar da sufletul pt a-si vedea copiii sanatosi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *