Nu-ti subestima niciodata sotia !

Ambitie-incapatanare
Ambitie si incapatanare

Azi, inainte de a pleca sotia spre magazin, ii arunc asa din gluma „azi o sa fac un ciubuc fain la pregatirea coletelor”, la care ea „nu prea cred”.
De obicei o ajut foarte rar la pregatirea coletelor, dar incepand de vineri dupa masa au  venit mai multe comenzi ca de obicei. Clar ca a inceput sezonul rece si romanii consuma mai multe produse apicole pentru cresterea imunitatii.
M-a luat gura pe dinainte si am facut pariu ca are nevoie de ajutorul meu azi. Am stiut ca ii ambitioasa, dar nu si incapatanata. La orele 14 ma suna sa-i duc siropurile, dar pe langa ce mi-a lasat pentru colete, sa mai adaug  3 siropuri de coacaze, 4 de afine si 8 de catina. Atunci am realizat ca s-a incapatanat si vrea sa trimita si coletele programate pentru ziua de miercuri.  Nu m-a lasat sa o ajut la colete, dar mi-a pus rapid un colet in brate sa-l duc la cei de la fancurier (la cererea clientului), ca ei nu au timp sa vina sa ridice coletul si sa-i mai cumpar neaparat pungi izoterme ca s-au terminat.
Cand am revenit la magazin, era cu sucul de catina pe masa, nu s-a atins de mancare si coletele pentru Nemo Express erau pregatite. 8 minute, atat a durat pana a sosit agentul de la Nemo, dupa ce a fost sunat. Punctual ca intoadeauna. Daca ar avea cate un agent asa punctual in fiecare agentie, intr-un an si-ar dubla clientii.

Citeste si →   La ce este bun hreanul ?

De ce si incapatanata ? Pana la orele 17 a mai pregatit 3 colete, care plecau cu soferul de pe microbuz doar miercuri seara, catre satmareni plecati in strainatate si asta numai sa-mi demonstreze ca poate sa castige mai mult de un pariu.

In cele 10 minute cat am „stat” in magazin am realizat ca degeaba am bataturi in palme, ca tot mai grea ii munca ei. Sa te ocupi politicos de clientii care iti intra in magazin si sa faci si 11 colete …

Acum, dupa o zi ca si asta, la ora asta nu mai aude tstatura.

Am stiut ce am pe langa casa, dar cu ocazia asta pot sa zic ca is tare nealcos cu ea si-i multumesc.

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *