Neseriozitatea Timisorenilor de la Nemo Express !

Nesimtit

Am colaborat cu 2-3 firme de curierat inainte sa ne oprim la  Nemo Express si sunt foarte multumit de ei. Cand seful de la Satu Mare mi-a promis ca orice borcan cu miere se sparge din cauza lor, suntem despagubiti, iar transportul catre client este gratis, i-am spus sotiei „asa ne-au promis si celelalte firme”. In doi ani de zile am avut doar doua borcane sparte, care le-au platit si in ziua urmatoare transportul a fost asigurat gratuit de catre Nemo. Am trimis doar pozele cu borcanele sparte, in rest nici un comentariu din partea lor, decat scuzele de rigoare.

Am observat ca este o firma serioasa care respecta clientii si colaboratorii. Si-au marit aria de acoperire, au mai multe masini, iar in fiecare zi, tot mai multi clienti multumiti, care parasesc alte firme de curierat neserioase. In concluzie cineva acolo sus, lucreaza pentru imaginea acestei firme, iar cei de la Timisoara, Constanta si Brasov, trag in jos firma mama.
Cele trei orase nu reuseau sa livreze coletele in ziua urmatoare, dar problemele au fost remediate, cu exceptia celor de la Timisoara, domnul Mircea (seful) mi-a promis ca nu o sa mai avem probleme, dar au fost numai promisiuni. Totusi nu pot sa inteleg, cum din 3 colete trimise la Timisoara, in aceeasi zi, catre 3 clienti diferiti, la unul dintre ei sa ajunga coletul cu o zi intarziere, iar in alt caz, dupa 3 zile.
Probleme avem in Timisoara, nu numai la distribuirea coletelor, ci si la ridicarea lor. Am impresia ca este haiducie acolo si fiecare face cam ce vrea.
Trebuia sa primesc un colet de la o firma din Timisoara si le-am refuzat curierul lor, oferindu-le adresa de ridicare a coletului, celor de la Nemo Express Timisoara (de ce sa nu faca un ban cei cu care avem contract noi).
Coletul trebuia sa ajunga vineri, iar sambata am sunat suparat la firma si mi s-a spus ca nu a venit curierul sa ridice coletul.

Citeste si →   13 premii pentru bloggeri

Binenteles ca nici nu ne gandim sa intrerupem colaborarea cu profesionistii de la Nemo, deoarece suntem foarte multumiti de ei, mai ales pe Satu Mare si Bucuresti. Pe aceasta cale vreau sa-i multumesc domnului Dan de tot efortul depus pentru a fi multumiti.
Totusi ne gandim la un artificiu si cautam o alta firma colaboratoare pentru Timisoara si Constanta.

Asteptam sugestii daca cunoasteti firme serioase.

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *