Mierea poliflora si diferentele la cristalizare.

Miere poliflora stoarsa in aceeasi zi. Diferentele sunt vizibile cu ochiul liber.Care sunt diferentele ?
Mierea din borcanul care a cristalizat:
* nu a fost inchisa ermetic.
* au fost urme putine cu miere de rapita si  tei.
Mierea care nu are inca urme de cristalizare:
* a fost inchisa ermetic
* a fost depozitata in borcan dupa 7-10 zile de la stoarcere
Gusturile sunt la fel, cu diferenta cristalizarii mai repede la prima varianta de sus. In scurt timp acelasi lucru o sa se intample si cu varianta a doua.

P.S. Mierea care a inceput sa cristalizeze, a fost filtrata numai odata, ramanand bucati mici de ceara si … polen.

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *