Mi-am facut timp pentru campania quickmobile.ro

 Am fost foarte aglomerat cu munca la albinute in aceasta saptamana, 3-4 ore de somn pe zi. Nu am reusit decat sa raspund la e-mail-uri, la comentariile de pe blog si binenteles sa-i urmaresc pe cei din „imi place si ii citesc”. Asa am ajuns la un om pe care il respect si am vazut ca mi-a lasat o leapsa. Nu am vrut sa ma grabesc sa particip la aceasta leapsa, deoarece am vazut cu ocazia altor campanii la care am participat, ca cei de la blogal initiative sunt foarte corecti si seriosi, nu tin cont de pile si relatii, de marimea blogului sau de omul din spatele blogului, se opresc la ceea ce scrii si cat de bine si corect o faci. La alte campanii m-am grabit si nu am avut rabdare sa citesc brief-ul si am ratat premiul. Tocmai din acest motiv mi-am zis ca trebuie sa acord o mare importanta acestor campanii, sa ma straduiesc mai mult si sa maresc atentia, mai ales ca mi-ar prinde bine un iPod3,  pt a tine legatura, de langa albinute, cu cei care doresc mai multe informatii despre cum sa fii sanatos si cum sa previi bolile.
Am avut ceva idei sa le pun in aplicare si pe cand citesc brief-ul observ un amanunt care anuleaza toata campania, deci trebuie sa ma opresc aici deoarece timpul este foarte scump pt cei care muncesc.
 Posibil sa fi revenit cei de la quickmobile.ro, cu aceasta campanie, oferind acest premiu celui care este cel mai atent si respecta conditiile impuse de ei ?
Premierea v-a spune totul despre seriozitatea despre care vorbeam mai sus !

Citeste si →   Protejarea albinelor de caldura.

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *