Mai punem mana sa si reparam

Din prima zi de martisor am si inceput reparatia capitala la pavilionul apicol. Am amanat aceasta reparatie capitala cam de mult timp. Am noroc ca tamplarul ii meserias bun si pe deasupra si prieten. Deci stie cam ce asteptari am de la el.
Ne-am tocmit pentru unele reparatii si a inceput sa ma ieie peste picior, ase cum fac ardelenii. Am crezut ca vrea sa-mi lase numai sasiul.

WP_20160302_10_12_41_Pro

O fost musai sa corectez bugetul si sa mai cumparam scandura. O zis ca n-are rost sa faca o lucrare si peste 3-4 ani sa putrezeasca lemnul de sub lucrare.

WP_20160302_12_15_53_Pro

Binenteles, in prima zi ne-am apucat sa pregatim inca un etaj pentru familiile de albine, dar ase vant n-am prins nici in munte. A doua zi cand am sosit la munca o zis ca el nu se da jos din masina :)). Grabiti, mai ca ne lua vantul sculele din mana, am si uitat sa mai fac poze, dar cam asta-i lucrarea.
Am pregatit randul 4 mai mult pentru rezerve si ajutorarea celorlalte 3 randuri de familii.

Citeste si →   Seceta a distrus toate florile.

WP_20160303_13_49_11_Pro

Urmeaza sa facem lazile si celelalte reparatii.

Va tin la curent cu detalii si poze pe pagina noastra de facebook Miere Săbăduș, la albumul Reparatie capitala la pavilion.

Pana atunci, un bazait de primavara de la albinute.

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *