M-am lasat de furat!

Marti  o fost ultima zi in care am mai furat. De fapt inca nu au ajuns toate bunurile furate acasa, mai am de adus doua rame de pastura si pe anul asta am incheiat.

fagure cu miere

Azi am finalizat si ultimele borcane in care am depozitat fagurii in miere.Au crescut cererile la fagurii in miere si pe langa fagurii cu miere de salcam, o fost musai sa mai pun fagure cu miere in miere de mure cu tei.

WP_20160818_10_57_20_Pro

Anul asta am fost un mare devorator de pastura si capaceala. Nu am mancat in ultimii 5 ani atata pastura cat am mancat anul asta. Nu rezistam sa nu rup o bucata de fagure cu pastura.

rama cu pastura
Si daca tot rupeam fagurele am gustat si cu miere, iar de aci pana sa pun fagurele cu pastura in borcanul cu miere nu o durat prea mult. Ase ca deja avem 3 clienti care ne lauda ideea, numa ca is putine borcane.

Citeste si →   Antiinflamator si imbunatateste digestia

Daca v-am facut pofta, fagurele cu miere de salcam il gsiti aici.

Celelalte doua variante (in miere de mure cu tei si varianta cu pastura), fiind in cantitati mici, le-am retinut pentru clientii fideli care apreciaza aceste sortimente, iar din 2017, daca o sa fim sanatosi o sa marim productia .

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *