Locuri si oameni


In primul rand imi cer scuze pt lipsa mea de aici. Pe timpul cat am lipsit am  vazut multe locuri noi, dar am si tras multe invataminte cu aceasta deplasare, cu destinatia Franta. Am avut ocazia sa observ oameni simpli care cunosc mult mai multe lucruri decat noi, despre produsele apicole, mai ales despre mierea care se vinde in magazinele satesti, alaturi de vinul lor de calitate. Am gasit doar miere poliflora si de lavanda. Curiozitatea m-a impins sa cumpar aceasta miere de lavanda. Are o aroma de lavantica, dar nu iesita din comun si nu ajunge la calitatea si aroma mierii din tara noastra. La un magazin satesc costa 12 euro, iar in magazinele mari 18 euro.
M-a surprins simplitatea oamenilor, primirea cu care te intampina seamana cu cea a unor ardeleni de la tara, iar produsele pe care le vand in magazinul satesc este organizat simplu, cu o masa, un raft, in alt loc un suport mic, ai spune ca au fost asezate doar cu ce a avut omul pe langa casa, dar cu gust.
Acum astept sa vad care sunt parerile unor francezi, in ceea  ce priveste mierea de rapita, polenul, tinctura de propolis si binenteles energizantul 100% natural.

Citeste si →   Lada pentru albine

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

4 comentarii pentru “Locuri si oameni

  • albinuta veninoasa spune:

   Alegerea va apartine, dar nu cred ca distanta este mai mare decat : Franta, Italia, Belgia, Canada, Germania, s.a. locuri unde trimit colete. Distanta nu trebuie sa ne influenteze sanatatea noastra, mai ales ca vorbim de un produs care il consumam preventiv.
   Intradevar cele mai multe colete le trimit inafara tarii, in tara inca oamenii ne caracterizeaza ca si … „romani”, care suntem in stare de orice pt a face un ban in plus si mai este mult pana ajungem sa urcam in acest top al credibilitatii. Incet dar sigur credibilitatea si corctitudinea vor face diferenta intre noi, romanii.

  • moroshan spune:

   Am spus şi voi mai spune pînă voi pune mîinile pe piept: în ţara (!!!?) asta, la ora asta, cel mai de preţ capital este lucrul făcut NEMŢEŞTE ! Îmi doresc fff mult să evadez din birou, să merg să muncesc la o fermă, să fac lucru temeinic, aşa cum m-a învăţat bunicul, Dumnezeu să-l odihnească, şi să mă bucur de fiecare zi, îmi doresc asta tare mult. Dacă ştiţi vreun întreprinzător de acest gen, om serios, musai (!!!), care are nevoie de un neamţ care se pricepe la fff multe, sunt aici, oricînd !!!
   Domnu v-ajute, să vă lumineze căile şi să vă întărească în toate cele…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *