La rapita in luna mai.

V-am ramas dator cu ceva informatii despre deplasarile pe care le-am facut in acest an, 2015. Prima deplasare am facut-o langa lanurile de rapita, dar nu inainte sa luam legatura cu fermierul sef, sa ne interesam despre solutiile care le foloseste in combaterea daunatorilor. Chiar daca sunt folosite substante care nu sunt daunatoare albinelor si oamenilor, nu duc albinele decat dupa ultima stropire, nicioadata inainte.
Ma supara de fiecare data cand observ gunoaiele lasate de oameni. Cand ma gandesc ca in 5 minute s-a rezolvat problema si am facut curatenie, cu o bricheta.
Sa trecem la ale noastre si sa gustam primul fagure cu miere de rapita.
fagure cu miere de rapita 1A venit vremea sa stoarcem si mierea de rapita, dar timpul nu a tinut cu noi, iar o parte din mierea de rapita a fost stoarsa dupa ce am ajuns la salcam.

Alergarea a fost contra cronometru, deoarece rapita incepe sa cristalizeze dupa 2-3  zile, iar noi ne grabeam sa fie pusa in borcane.
Daca gasiti mici impuritati in borcanele cu miere de rapita, sa stiti ca sunt bucati foarte mici de capacele, care au trecut prin sita dubla, neavand timpul disponibil pentru a astepta ca si la celelalate sortimente sa mearga ceara in sus si sa o recuperam.

Citeste si →   Copii si parinti mai sanatosi la Baby Expo

Avem foarte multi cunoscatori care doresc in borcan sa fie mierea cu capaceala care a trecut prin sita.

[youtube_sc url=”https://www.youtube.com/watch?v=vBt3jlXeiN8&feature=youtu.be” title=”Cu%20albinele%20la%20rapita%20in%202015″]

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *