La furat, sau adunam de unde este.

Azi am observat vreo 30-40 de albine la lazile din curte. Au primit un „pont” bun de la cercetase si au venit sa duca ce a mai ramas prin rame, sa nu se faca risipa. In aceasta perioada fara flori, zboara la distante mari pt hrana, chiar daca au de mancare in stup. Nu se bazeaza niciodata pe ce au in „pivnita”. Este o lupta continua pt supravetuire, pt cat mai multa hrana, din momentul in care timpul le permite.
In urmatoarele zile, pana o sa apara primele flori, o sa aveti si voi prin curti albine, nu le omorati, nu incercati sa le alungati, nu sunt agresive, cauta doar mai multa hrana, acesta este rostul lor in viata.

Citeste si →   Albinele la cules de floarea soarelui ?

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

2 comentarii pentru “La furat, sau adunam de unde este.

  1. derscanu spune:

    Eu incerc sa iubesc intreaga natura, si nu omor nici albinele, nici viespile (desi nu le deosebesc care e una si care e cealalta).
    Insa sincer, ma cam feresc de ele, de intepaturile lor.

    • albinuta veninoasa spune:

      Traim si ne ferim de multe ori tocmai de lucrurile, animalele si plantele care ne sunt de ajutor. Trecem de multe ori indiferenti pe langa SANATATEA noastra, prin simplul motiv „este prea simplu sa fie adevarat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *