A inceput scoala. Gripa sau Raceala ?

imunitate-copii
Pachet imunitate pt copii

Incepand de azi, parintii pot sa aleaga pentru copiii lor intre gripa si raceala ?!
In fiecare an, noi parintii avem mari dureri de cap la iceperea scolii. Pe langa manualele care nu  o sa fie pe banca, suntem cu mana bagata pe jumatate in buzunar, pregatiti sa le oferim „sprijin” pentru ceea ce au nevoie la scoala, dar oare copii i-am pregatit ? Nu, nu la imbracaminte ma refeream. Ma refer la sanatatea lor, la o imunizare.
In general, mai ales acum toamna, ne asteptam sa vina copii acasa cu o gripa sau raceala, iar medicamentele de pe o reteta (fara antibiotic) costa intre 50-80 de lei. Sunt foarte putini parintii care au inceput o vitaminizare inainte de inceperea scolii (gradinitei). Totusi nu este tarziu si noi va oferim la reducere pachetul de imunizare pentru copii, care contine:
*miere cu tinctura de propolis – contine miere si tinctura de propolis
*imunitate pentru copii – contine miere, polen crud congelat si tinctura de propolis
*sirop de catina – contine pulpa si sucul din catina, fara conservanti si NEpasteurizat
Parintii grijulii ne intreaba:
* „trebuie administrate toate in acelasi timp sau separat ?” – da, toate in acelasi timp deoarece fiecare produs 100% natural, nefalsificat, fara conservanti si nepasteurizat contine vitamine diferite (va rog sa cititi despre fiecare in parte).
* „care este dozajul, modul de administrare” – cu fiecare pachet de imunitate, trimitem si modul de administre, personalizat in functie de afectiune si varsta.
* „mi se par prea multe produse in acelasi timp” – de baza (in pachet) sunt doar 3 produse pe care copilul trebuie sa le consume de doua ori pe zi si in comparatie cu medicamentele de pe o reteta sunt putine si  placute la gust.
In timpul tuselor va recomandam mierea cu hrean sau siropul de ridiche neagra.

Citeste si →   Baby Boom Show la Baneasa

Pachetul costa 315 lei (pret redus de la 368 lei).
In tara, transportul este GRATUIT in aria de acoperiere a firmei de curierat Nemo Expres, iar in afara tarii cu firma Atlassib, sau cu alta firma solicitata de catre dvs.

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *