Imbunatari aduse la birou.

Zilnic aducem imbunatari acestui birou. Vrem sa imbunatatim conditiile de aici.Cea mai urgenta problema este cea a locurilor de parcare, deoarece soferii inca nu au curajul sa coboare de pe sosea din cauza ca este diferenta mai mare intre sosea si acest loc, sau denivelarile care sunt. Ieri am rezolvat partial aceasta problema, dupa care am tasat bine pamantul cu ajutoarul … batranului Audi. Totusi mai este inca mult de lucru pana sa ajungem la forma finala. Pana atunci speram sa reziste cortul asa cum a fost ancorat si sa nu avem vreo surpriza din partea vantului.

Citeste si →   Albinele fenteaza ... filtrele si pleaca cu polenul acasa.

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

2 comentarii pentru “Imbunatari aduse la birou.

    • albinuta veninoasa spune:

      Nu am renuntat niciodata, pastram aceeasi regula de a primi in cont minimul platii coletului pt dus intors (in cazul in care nu este ridicat), deorece nu avem timpul necesar pt TEPE. In schimb, majoritatea clientilor au trimis anticipat banii in cont, deoarece comisionul este destul de mare la banii trimisi ramburs.
      Sper sa ma fi facut inteles si va multumesc pt aceste postari in care constatati o neclaritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *