Iarba verde de acasa.

Imi place la nebunie natura cu tot  ce exista in ea.
De foarte multe ori trecem pe langa locuri sau lucruri frumoase fara sa ne dam seama deoarece nu avem timp sa le privim la adevarata lor valoare.
De multe ori auzi „s-a ajuns, isi pune gazon in curte” si in majoritatea cazurilor de la  „prieteni” si asta pt ca nu stim ce inseamna acest  lucru.
Un prieten ma intreba zilele trecute daca nu stiu ceva gazon de vanzare si mi-am adus aminte de o cunostinta mai veche. Am ajuns la Attila si mi-a aratat o patura verde si groasa pe care lucreaza timp de 17 luni de zile. Mi-am facut timp sa-i vad cele cateva hectare de gazon care are diferite forme, iar cand am ajuns la patura care era pregatita pt decopertat … am tras aer in piept si m-am intins pe ea. Nu are rost sa va explic, este acea senzatie in care primavara, reusesti pt prima data sa te asezi in iarba.
In concluzie, Gabi nu merita sa-ti cumperi gazon, daca nu poti sa stai pe burta sa privesti 3-4 familii de albine in capatul gradinii.

Citeste si →   Pregatiri, pregatiri si iar alergare.

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *