GreenBiz si o viata mai sanatoasa

Revista Biz
Revista Biz

Ce ne dorim de la viata ? Sanatate si Bani este raspunsul cel mai des intalnit, dar foarte multe persoane neglijeaza INFORMATIA CORECTA. In ziua de astazi daca nu detinem informatiile corecte nu reusim sa avem cele doua lucruri importante de la viata. Dorim sa avem pe piata mai multe produse bio, dar cu parere de rau gasim inca pe piata produse falsificate si este foarte dureros acest lucru. GreenBiz, au organizat un evenimentsuper si va invit sa vedeti despre ce este vorba.
Cat de mult inseamna sa stim ceea ce consumam, cat de mult conteaza calitatea produselor, dar mai mult credibilitatea si ce este de facut, o sa aflam impreuna cu ocazia acestui eveniment la care am onoarea sa fiu invitat la Bucuresti, Miercuri 24.04.2013.
Albinutele sunt primele care se biucura de asemenea evenimente, iar noi oamenii, o sa ne bucuram de mierea si produsele lor apicole de calitate.
Multumesc pt aceasta invitatie doamnei Marta Usurelu de la  Revista Biz.

Citeste si →   Albinele simt cel mai bine cand vine ploaia.

Profitam de aceasta ocazie sa ne anuntam colaboratorii pt transportul gratuit al comenzilor primite pana in data de 21.04.2013, cu distribuire in zilele de 23-24.04.2013, pe ruta Satu Mare-Cluj-Sibiu-Ramnicu Valcea-Bucuresti si retur.

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

4 comentarii pentru “GreenBiz si o viata mai sanatoasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *