Fan courier de tot rahatul sau angajati dobitoci ?

Nu stiu ce se intampla in tara asta, nu mai gasesti oameni punctuali cu servicii de calitate ? Saptamana trecuta am am fost pus intr-o situatie neplacuta de catre cei de la Urgent curier, despre care a scris si Arhi. Am revenit din nou la cei de la Fan courier si am trimis coletul in tara, iar cand a ajuns un borcan cu miere era spart.
Am luat legatura cu angajatii de la Fan courier din Satu Mare si le-am cerut o rezolvare amiabila a incidentului, dar mi-au taiat rasuflarea spunand „trebuia facut un proces verbal sa mentionati ca transportati lichide”, iar eu l-am intrebat daca nu trebuia sa-mi ceara acest lucru agentul care a ridicat coletul, iar fara nici o remuscarea mi-a spus ” ba da, e vina lui”, iar cand i-am cerut sa-mi plateasca cineva pagubele, mi-a spus   „asta ar insemna sa scoata din buzunar cineva banii pt borcan si nu ne permitem”. I-am cerut sa ia legatura cu seful lui si sa-i comunice incidentul, dar mi-a spus ca nu are rost deoarece cunoaste procedura.
In concluzie, asemenea incidente se intampla zilnic, iar patronii acestei firme au stabilit reguli stiute numai de ei si angajati in asa fel sa nu plateasca nici o despagubire.
Eu cred ca trebuie sa stie tot mai multa lume despre scarbosenia celor de la Fancourier si neregulile care li se fac clientilor, deoarece suntem jegmaniti pe fata cu tupeu.

Citeste si →   Concurs cu premii !

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

17 comentarii pentru “Fan courier de tot rahatul sau angajati dobitoci ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *