Facem echipa la Satu Mare !

Acest anunt nu este pt oricine ! Este vorba despre un proiect cu oameni seriosi, corecti si punctuali. Daca nu te incadrezi in acest tipar nu-ti mai pierde timpul  sa citesti.
Nu trebuie sa fii un mare sportiv sau un mare iubitor de sport pt a te implica in acest proiect, dar ceea ce faci sa fie facut bine, cu bun simt ca o sa reprezinti judetul Satu Mare. Exact, o sa ai o mare valoare in momentul in care o sa scrii un articol despre un eveniment sportiv din acest judet. Nu o sa scrii oriunde pe internet, o sa scrii in Campionatul Naţional de ştiri sportive, unde o sa ne vada o tara intreaga, despre ceea ce desfasuram noi aici in judet.
Eu mi-am propus in 2013 sa nu existe nici cel mai mic eveniment sportiv si sa nu scriem un articol in Campionatul Naţional de ştiri sportive.
Pt acest lucru este nevoie sa facem o echipa impreuna si sa nu scapam nici un eveniment sportiv. Avem foarte multi sportivi buni si foarte buni in Satu Mare, care au nevoie sa fie cunoscuti. Avem nevoie de o promovare a tuturor sporturilor si acum este momentul.
Vreau sa fac echipa la Satu Mare si sa ofer locul unui lider adevarat, care doreste sa conduca aceasta echipa, care o sa scrie despre evenimentele sportive din Satu Mare.
Afla mai multe despre ceea ce urmeaza sa facem la Sport Local.
Ma uitam cate competitii sportive locale au avut loc, iar noi satmarenii nu am stiut nimic de ele. Haideti sa punem umarul si daca satmarenii nu reusesc sa participe la aceste competitii, sa-i ajutam sa afle despre ele din acest Sport Local, cu ajutorul echipei noastre.
Sa nu uitam  premiul de 100 euro, care este oferit celui mai bun jucator.

Citeste si →   Miere Sabadus te ajuta sa divortezi ... de OBOSEALA

Vrei sa ma ajuti sa fac cunoscut acest lucru in Satu Mare ? Scrie un articol pe blogul tau, sau DISTRIBUIE mai departe acest articol pe facebook sau in alta retea de socializare. Sunt sigur ca esti si tu un iubitor al sportului, oricare ar fi acela ! 

Satmarenii sunt asteptati in aceasta echipa si la un concurs cu premii. Avem nevoie de 10 „jucatori”
 Sustine judetul Satu Mare in CAMPIONATUL  NATIONAL  DE  STIRI  SPORTIVE !

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

7 comentarii pentru “Facem echipa la Satu Mare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *