Evrika !

 

imunitate-copii
imunitate-copii
imunitate-adulti

Dupa cum stiti, pana azi 15.06.2014, pe timpul sezonului cald nu reuseam sa trimitem prin curier siropurile de afine si coacaze, in special vitamina Tineretii, deoarece exista riscul sa fermenteze.
De peste 1 an de zile incercam sa gasim solutii  pentru distribuirea acestor siropuri, fara sa fie adaugate costuri  prea mari si binenteles fara sa adaugam conservanti.
Ne-am ambitionat in gasirea unei solutii deoarece o clienta fidela din Germania si-a asumat riscul sa primeasca siropul de catina chiar si in curs de fermentare. In acest sens am gasit pungi speciale, care au rolul de a pastra temperatura rece a siropurilor timp de 48 de ore, astfel incat sa nu apara fermentarea.
Pentru cei care nu ne urmaresc, aceste siropuri sunt 100% naturale, fara conservanti si NEPASTEURIZATE. Pulpa si sucul rezultat il amestecam numai cu miere de albine. In acest fel toate vitaminele din fructe sunt pastrate.
Acum reusim sa continuam si tratamentele pentru cresterea imunitatii atat pentru copii cat si pentru adulti. Dupa cum stiti si dumneavoastra, prin administrarea antibioticelor distrugem imunitatea. Corpul uman este construit sa pastreze sub control si sa vindece bolile, daca are imunitate.

Citeste si →   Zburam la Bucuresti

Pentru cresterea imunitatii copiilor care au depasit varsta de 1 an, recomandam urmatorul tratament (in functie de varsta, afectiuni, s.a.):
*2x440gr Miere cu propolis
*2x440gr IMUNITATE pt copii
*4x500ml sirop de catina
Pachetul IMUNITATE COPII cu reducere, il gasiti cu un click aici.

Varianta pentru adulti este:
*2x59ml Tinctura de propolis
*2x440gr Energizant 100% natural
*6x500ml sirop de catina
Pachetul IMUNITATE ADULTI cu reducere, il gasiti cu un click aici.

Pentru cei care au si alte afectiuni, ii asteptam cu detalii la e-mail

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *