E greu sa te tii de promisiuni ?

Nu este prea greu sa ne tinem de promisiuni, suntem adulti ce mai. Greul vine atunci cand trebuie sa-ti tii promisiunile fata de familie sau mai ales fata de copii. Bineteles toti care suntem parinti deviza este „pt voi muncesc”. De vreo 2 saptamani le-am promis copiilor ca le pun piscina in curte, dar de atunci au tot aparut alte prioritati. Am sarit si peste iesirile la strand,ajungand o singura data in acest an.Colac peste pupaza s-a deschis mare strand la Satu Mare, dar am refuzat sa-mi duc copii in aglomeratia pe care am prevazut-o, dar m-am bucurat ca a mers sotia cu prietenele ei si mi-a confirmat nemultumirile la care ma asteptam. Ne bucuram enorm cand copii ne ajuta la diferite lucruri, chiar daca insistam sa o lase mai moale cu munca, dar pt ei este o placere sa fie alaturi de noi, mai ales daca stim sa mai transformam munca in joaca.
Azi dupa ce m-a ajutat Cassian sa descarc cauciucurile pe care le vedeti in camioneta, arata de parca a trecut o masina peste el. Atunci mi-am dat seama cat de bine ii prindea piscina dupa un dus.
Am terminat lucrurile urgente si la orele 23 am terminat de instalat piscina. Nu a durat mai mult de o ora, maine o sa fie foarte bucurosi. Oare de ce nu am reusit sa-mi rup o ora din timpul meu acum o saptamana?

Citeste si →   Expozitie de animale

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

4 comentarii pentru “E greu sa te tii de promisiuni ?

  1. Sunshine spune:

    Nu e tarziu, e inca vara. Cateodata ne aventuram in prea multe lucruri si ne este mai greu sa finalizam toate. Incearca sa te incarci doar cu 1-2 treburi odata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *