Cum demonstram ca suntem Romani ?

Asa doresc eu sa demonstrez ca sunt ROMAN !  Nu mai vreau sa stau in umbra coruptilor, nu mai vreau sa astept sa rezolve unele fapte de coruptie seful Jandarmeriei Romane, sau un ministru si mai nepasator sau poate chiar corupt. Nu doresc sa transform acest blog in altceva decat am pornit, dar nici nu doresc sa se afiseze zambind prin Satmar acesti sefi din Jandarmeria Satmareana care se plimba la chefuri cu masinile institutiei (pe banii contribuabililor). Sunt sigur ca au mai fost cazuri, dar aceste lucruri doresc sa le stie si Satmarenii de rand.
Ce pot sa va povestesc despre aceasta fotografie? Asa tupeu si nesimtire au acesti doi sefi, ca nu s-au sinchisit sa vina in Tatarasti la un chef doar cu o singura masina de serviciu, deoarece nu incapeau sau nu reuseau sa-si aduca si nevestele ?
Mai multe gasiti aici sau aici .
Exista si varianta  „Eu nu vad, nu aud, nu vorbesc”.
Voi cum considerati ca vreti sa fiti Romani ?

Citeste si →   Bloggerii/tele din Satu Mare incearca sa se grupeze

Am intrat in posesia primei inregistrari cu acesti sefi din Jandarmeria Satmareana care cheltuiesc banii nostri.  AICI   aveti filmarea.
Cel putin aici a functionat  AUTOSESIZAREA celor care lupta impotriva coruptiei. Sau poate gresesc ?

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

10 comentarii pentru “Cum demonstram ca suntem Romani ?

 1. Daniel spune:

  Da! putini sunt cei care realizeaza ca ignoranta lor se întoarce înpotriva lor .
  Si ignoranta romanilor se vede în viata care o avem în tara , tot ce se întampla e din cauza ignorantei populatiei .

 2. albinuta veninoasa spune:

  Daniel, putini oameni realizeaza ca o ducem mai rau daca intoarcem capul. Apar tot mai multi corupti, tot mai multe abuzuri si toate se intorc impotriva cetateanului.
  Pacat de acest sistem MAI, unii chiar isi fac treaba.

 3. Daniel spune:

  Se întampla asemenea cazuri fiindca opinia publica nu reactioneaza , decat numai daca se face valva la tv.
  Si fiecare din noi în majoritatea cazurilor întoarcem capul în alta parte decat sa ne implicam ( lasa dle ca nus eu în cauza ) dar poate vreodata ajungi si tu în cauza .
  Daca fiecare am lua atitudine la cele vazute sau auzite altfel ar merge lucrurile din tara asta .

 4. moroshan spune:

  Am spus, o să mai spun, iar o să spun, pînă va pricepe cine trebuie: vina, nu este A LOR, vina, TOATĂ, este A NOASTRĂ, limpede ca bună ziua !!! Sfîntul Ioan Botezătorul (care a plătit cu capul pentru că spunea adevărul, mereu, răspicat !) a zis clar: RĂUL TREBUIE TĂIAT DE LA RĂDĂCINĂ ! Doar că pe la noi a pierit de mult sămînţa haiducilor, de Dumnezeu ne mai aducem aminte doar cînd năvălesc apele peste noi şi cînd se scutură blocul, la 7 grade pe Richter, mitul mioritic înfloreşte pînă şi în cei mai calici reprezentanţi ai acestei de-acum adunări de lepre necredincioase, iar poziţia ghiocelului este poziţia de lucru, cu te mai miri ce excepţii, puţine tare, menite doar să întărească regula asta nenorocită… Aşa căăăăăă, la ce bun atîta jertfă a voievozilor care au zidit ţara asta secole şi secole, luptîndu-se cu toate neamurile care au rîvnit la Românica noastră !? Pui de năpîrci, hahalere, adunătură, asta suntem, de aceea nemernicii ni se suie-n cocoaşă, cu bagaj cu tot ! Cum vine un haiduc, cum îl turnăm, sau, hîîîîţ, îi frîngem glezna, aşa, să nu mai calce pă la noi că, de, numa ordinea nu se potriveşte la naţia asta beteagă !!! Mi-e ruşine, ruşine de-mi crapă obrazu că merg cu 9 din 10 pe aceeaşi stradă, scriu şi pe garduri pentru cine nu pricepe !

  • albinuta veninoasa spune:

   Sunt unul care am plecat urechea la sfatul batranilor si la povetele lor, sunt unul care in fabrica mare C.U.G., din Cluj-Napoca, eram singurul elev din profesionala care eram in „bisericuta” celor mai in varsta, eram la mare distanta de bisericutele unde se discutau noutatile aparute la video, sau altele. Am invatat multe lucruri bune, oamenii mai in varsta, care au trecut prin viata au avut un cuvant important de spus. Tata m-a invatat ca trebuie sa spun lucrurilor pe nume si sa am de grija ca minciuna are picioare scurte. Am invatat si inca mai cred in ceea ce mi-a intrat in minte de mic copil: „ficior, totul poti sa cumperi in ziua de azi cu bani, mai putin un singur lucru, OMENIA, care daca ai pierdut-o nu o mai recuperezi”.
   De ce sa-mi fie frica sa spun adevarul ? Pt ceea ce o sa urmeze ? Pt raul pe care pot sa-l faca acesti corupti impotriva mea ? Da, ma afecteaza, dar nu la fel de mult ca si pe ei, deoarece eu dorm linistit acasa pe perna mea si nu tresar la cel mai mic zgomot, ca vin mascatii sa ma ridice. Nici nu plec capul pe drum, nici nu-mi este rusine de ceea ce sunt, sau ceea ce-am facut.
   Cei corupti nu au stiut un singur lucru, au uitat ca pilele si relatiile mele sunt mult mai puternice decat ale lor, eu il am alturi pe D-zeu, care mai repede sau mai tarziu imi va face dreptate si adevarul va iesi la iveala.

 5. albinuta veninoasa spune:

  Sabinel, mafia din acest Minister este prea mare ca sa fie rezolvate acest probleme. Toti se acopera unii pe altii. Igas este doar o marioneta in acest minister, deoarece nu respecta nici drepturile angajatilor, dar nici cele a cetatenilor.
  In asemenea cazuri de coruptie doar mass media a reusit sa faca putina lumina si ordine.

 6. sabinel65 spune:

  Fratica vino cu mai multe poze cu respectivele masini si cu ocupantii lor(dar vezi de-i prinde asupra faptului) si posteazale pe site-ul jandarmeriei si pe cel al ministerului de interne cu explicatiile de rigoare. Poate asa mai scapam de ei, ce zici e bine au ba??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *