Culturism-Alimentatie-Sanatate


 In urma consumarii energizantului de catre unii culturisti satmareni si multumiti de rezultatele acestuia, m-am hotarat sa prezint acest energizant 100% natural, care ofera o explozie de energie si la concursul organizat la Simleul Silvaniei, ieri 02.06.2012.
Mi-a facut placere sa asist la un asemenea concurs, sa observ cata munca sta in spatele acestor sportivi, cat timp de pregatire necesita participarea la un asemenea concurs.
Una dintre probele cele mai emotionante a fost la cantar, cand unii concurenti au trecut la limita. Nu mi-a venit sa cred ca trebuie sa induri atatea pt un concurs. Am stat de vorba cu unul dintre ei, pe care l-am observat ca doar isi umezea gura cu apa dupa care o arunca. Intrebandu-l pe antrenorul si albitrul la acest concurs, Vasile Belbe din Satu Mare, mi-a raspusns ca fiecare gura de apa in plus conteaza si iti poate distruge munca de cateva luni de zile. Am mai ramas surprins sa aflu cati bani cheltuie pe langa alimentatie si pe aceste uleiuri si creme de care au nevoie pe timpul unui concurs si care nu sunt ieftine.
La acest concurs au participat si sportivi peste 60 de ani si am avut onoarea sa am o poza cu unul dintre ei (dr jos).
Mi-ar face placere sa ofer si numele castigatorilor, dar nu le detin.
Va multumesc la toti pt spectacolul oferit si tie  Vasile pt invitatia facuta si pt implicarea ta la Satu Mare.

Una din prezentarile care mi-a placut cel mai mult o gasiti aici.

Citeste si →   Baby Boom Show la Baneasa

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *