Crezi cu adevarat in …

  O leapsa interesanta primita de la bunul meu vecin  Petre si pornita de la Anārkalī.

 Cum de fiecare data judec cel mai bine la ore tarzii, ma apuc amu de oferit raspunsurile :

1. Crezi in supranatural ? Ce fel de supranatural ? Fantome, bantuiri, poltergeist, posesii demonice, blesteme, ocult, vrajitorie, clarvazatori, medium-uri, psychics, miracole, minuni ?
Da, in fortele corpului omenesc, deoarece nu stim si nu reusim sa-l folosim la maxim, iar atunci cand il folosim la adevarata valoare, spunem ca am facut minuni.

2. Crezi ca omul cand se naste este ca o panza de pictat, goala, pe care totul se imprima mai tarziu, inclusiv good and evil, sau ca suntem nascuti cu predispozitie sau predestinati spre cele doua ? Pe scurt, ne nastem cu natura fiecaruia sau o cultivam, dobandim ?
Cred ca o parte din noi am dobandit ceva si in trecut, iar dupa nastere depinde foarte mult cat de mult reusim sa fim … formati.

3. Daca ai avea ocazia doar o singura data si pentru scurt timp, sa calatoresti in timp doar ca observator, ce ai alege, trecutul sau viitorul ?
Trecutul. Sa pot observa acele intersectii mari din viata unde trebuia sa fortez mai mult, sa schimb mai repede mentalitatea acestei omeniri.

4. Daca tehnologia si medicina va avansa in asa masura incat media de viata umana va fi considerabil mai mare decat in prezent, dublu sau chiar mai mult, sa spunem, ce opinie ai despre acest lucru si anume sa traiesti intr-o asemenea era ?
Totul depinde de scopul pt care a fost facut acest lucru si urmarile lui. Daca este unul bun si au calculat o suprapopulare a globului inclusiv protejarea animalelor, iar cei care traiesc sa nu traiasca degeaba, sunt de acord.

Citeste si →   Au inceput cursele aeriene si la Satu Mare

5. Daca ai avea de ales intre un an de continua zi sau un an de continua noapte, ce ai alege ?
Un an de continua zi. Nu ma gandesc doar la omenire, mai sunt plante, animale, …

6. Ce crezi despre Spatiu, aka Univers, aka Cosmos  ? Stim ca este plin de galaxii, sisteme solare, stele, planete, nebule, etc dar crezi ca inafara de astea mai e ceva ce noi nu stim ? Viata spre exemplu, in orice forma. Sau crezi ca suntem singurii ?
Sunt sigur ca nu suntem singuri, totul depinde de timp si comunicare.

7. Daca ai avea ocazia sa traiesti o zi (24 de ore) literalmente in persoana altcuiva, pe cine ai alege : un gay sau lesbi, o persoana de alta rasa, culoare, etnie, o persoana de alta religie, de sex opus, o persoana mai tanara sau mai in varsta ?
Cea mai in varsta persoana posibila. As avea foarte multe de invatat.

8. Daca ti-ar fi oferita o putere supranaturala (de natura fizica sau mentala) ce ai alege  si de ce ?
Sa pot comunica cu toate animalele. As reusi sa cunosc toata istoria fara minciuni.
 
9. De ce ti-e teama mai mult, de ceea ce nu cunosti si nu intelegi, de ceea ce cunosti dar nu intelegi, de ceea ce cunosti si intelegi dar nu poti controla sau schimba ?
De ceea ce cunosc si nu pot lamuri si pe altii mai repede pt a participa schimbarii impreuna.

10. Daca te-ai afla vreodata intr-un scenariu gen Matrix, numai ca real, si ti s-ar oferi pastila albastra despre care ti se spune ca odata ce o iei vei afla lucruri pe care nu ti le puteai imagina vreodata, lucruri despre absoolut orice in univers, dar ca odata aleasa acea cale, indiferent de consecinte nu mai exista drum de intors inapoi, sau ti s-ar oferi pastila rosie prin care vei fi transformat intr-o persoana care va avea o viata foarte buna, lunga, imbelsugata, fericita, dar nu va sti niciodata nimic si va trai doar cu curiozitatea si intrebarile existentiale, universale, ce ati alege ?
Eram gata sa spun pastila albastra, dar sunt sigur ca impreuna reusim sa schimbam … lumea.

La aceasta leapsa va invit pe oricare dintre voi sa o preluati  si sunt foarte curios de raspunsurile oferite.

P.S. 
Va invit sa-mi spuneti care raspuns va place cel mai mult, sau care voi l-ati fi schimbat prima data.

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

2 comentarii pentru “Crezi cu adevarat in …

  1. D-Petre spune:

    Cel mai mult si mai mult mi-a placut raspunsul la intrebarea nr. 8 :

    „Sa pot comunica cu toate animalele. As reusi sa cunosc toata istoria fara minciuni”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *