Concediu terminat, oboseala multa, … dar totusi mai am energie.

„Nu stiu cum sunt unii” … dar io ma simt mai altfel. Cand imi propun ceva merg pana la capat. Cum mi-am propus sa fac altceva din prima iesire la iarba verde, asa mi-am propus si in acest concediu sa mai pun o caramida la fundatia cunostintelor copiilor mei. Dupa cum observati si pe blog, pun un foarte mare accent pe sanatate, dupa care urmeaza averea cea mai mare si cea mai mare investitie in copiii nostri.
De 4 ani de zile incercam sa avem parte de un concediu si de fiecare data au aparut alte prioritati sau lipsa banilor. Anul acesta, fara sa promit nimanui nimic, mi-am propus sa fiu la dispozitia familiei timp de 7 zile la salina Turda, dar pe langa accesul in salina mi-am propus sa arat copiilor ce inseamna sa respecti natura si mai ales muntele. De ce neaparat muntele ? Sunt multe greseli pe care le facem in viata de multe ori, dar in fata muntelui gresesti numai odata, a doua oara nu mai primesti sansa.
Am vizitat cheile Turzii in clasa a IV a si nu am realizat acest lucru atunci si imi pare foarte rau.
Nu pot sa spun cine a fost cel mai obosit dupa traseul din cheile Turzii, dar pot sa va spun ca eram gata sa ne intoarcem de la mijlocul defileului inapoi, deoarece sotia si-a dat seama ca este prea accidentat pt noi, dar tot ea si-a luat inima in dinti si a spus „acum mergem pana la capat”.
Nu vreau sa va mai plictisesc, dar ma bucur de oboseala acumulata in acest concediu, iar in momentul in care cand ajung cu bine la sfarsit, simt ca nu mai sunt obosit.
Binenteles primul lucru dupa care am dat jos bagajele de pe batranul Audi, cu care sotia credea ca nu mai ajungem acasa, a fost vizita la albine si sa vad bucuros ca au adunat putina miere pt iarna.
Am calatorit cu bine peste tot, am invatat lucruri noi, ne-am simtit bine si am finisat cate ceva in comportamentul lui Cassian si Anissia, deoarece au trebuit sa treaca cateva teste din partea mea, ne-am bucurat de acest concediu.
Sunt sigur ca sotia o sa-si faca timp pt a va arata cateva poze pe facebook.

Citeste si →   Albinele la iernat in 2013.

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

4 comentarii pentru “Concediu terminat, oboseala multa, … dar totusi mai am energie.

    • albinuta veninoasa spune:

      Multam tare fain.
      Fac tot posibilul sa ajung la o intelegere pt un schimb de rapita cu mana. Anul acesta salcam si mana a fost foarte putina miere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *