Cine ne apreciaza munca?

Sincer… nimeni! Cu exceptia noastra si a familiei… Mai degraba suntem luati de fraieri decat sa fim apreciati!

Dupa o saptamana de munca, impreuna cu ceva ajutoare, am reusit sa ofer un aspect mai placut in zona stupinei (locul pe care se află amplasate familiile de albine împreună cu stupii respectivi) si in imprejurimile in care imi vand produsele apicole, adunand mizeriile aruncate din masini si “barbierit” marginile santului. Ieri a fost o placere sa observ aceasta curatenie, dar azi … mi-am amintit ca unii doresc neaparat sa fie romanii despre care se vorbeste dincolo de granitele acestei tari. Oare cand o sa-si schimbe unii aceste obiceiuri?

Citeste si →   Pe fuga

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

2 comentarii pentru “Cine ne apreciaza munca?

  1. Bogdan Vodă spune:

    Te înșeli. Cei care îți cumpără marfa îți apreciază munca, încă din momentul în care aleg produsele tale în detrimentul borcanelor mai ieftine din supermarket. Cine face o alegere conștientă și alege produsele tale, plătește mai mult pentru calitate și îți acordă încrederea calității. În aceste condiții, consider nu trebuie să generalizezi, iar titulatura de nimeni nu se poate acorda nici clientului tău, nici ție.

    • albinuta veninoasa spune:

      Va multumesc pt sustinere si recunosc ceea ce spuneti, dar eu vorbeam despre bunul simt al oamenilor de a nu arunca mizeriile din masini pe unde apuca, mai ales pe marginea soselei. Nu numai eu am facut curatenie, fac si altii care sunt platiti pt asa ceva, dar este pacat ca sunt putini romani care mentin curatenia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *