Ce grea este viata !

Purtarea-Crucii

De cele mai multe ori avem obiceiul sa ne plangem de mila. Avem obiceiul sa spunem ca o ducem greu, ca nu avem ceea ce ne dorim, …

Oare de cate ori avem curajul sa privim in urma si sa ne declaram multumiti de ceea ce avem ? Fac acest lucru destul de des si sunt multumit pentru simplu fapt ca ma trezesc sanatos impreuna cu familia. Sanatatea este cel mai de pret dar pe care il primim, iar dupa ea vin intelegerile, bucuriile, pofta de munca si realizarile … si viata este frumoasa si ne bucuram de ea.

Privim cu durere la necazurilor oamenilor si parca simtim un nod in gat. Uneori chiar incercam sa le oferim o mana de ajutor.

Dar, dar oare cand necazurile se revarsa asupra celor apropiati, necazuri la care nici nu visezi si esti neputincios ca si om, ca si ruda, ca si prieten, oare ce poti sa simti ? Oare nu sunt insuficiente vorbele si imbratisarile ? Cand simti ca esti mic iar durerea lor ii acopera, ii sufoca, iar tu nu poti sa le aduci nici cea mai mica alinare, oare cum te simti ?

Citeste si →   Premiem parerile voastre!

Ai trecut prin zile negre prin care ai muncit o viata pentru a realiza ceva pentru familia ta, iar acel ceva agonisit intr-o viata, esti dispus intr-o secunda sa-l pui la bataie pentru cel drag, pentru a-l pastra langa tine, dar … nu se poate face nimic. Diagnosticul este pus, iar familia trebuie sa astepte finalul, fara nici cea mai mica sansa.

Cand ii vezi cum trec prin acele clipe, fara nici o sansa, fara sa-i poti ajuta intr-un fel sau altul,  te face sa te simti cel mai neputincios om de pe pamant.

Sa va bucurati in fiecare zi, impreuna cu cei cu care ati ramas !

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *