Cat de mult iubesti ceea ce faci?

pavilion la rapita

gat sanatos
gat sanatos

In cele mai multe cazuri chiar ne place ceea ce facem si aici ma refer la munca de zi cu zi. Ajungem in unele meserii, chiar sa iubim ceea ce facem, sa fim una si aceeasi persoana cu munca pe care o desfasuram.

Oare noi reusim sa contribuim cu ceva la viitorul muncii noastre? Oare ne gandim daca ne „asiguram” jobul?

Nu ma refer la o asigurare care te despagubeste cu o suma de bani, pe care urma sa o castigi in urmatorii 2-5 ani, ma refer daca ne gandim sa ne protejam cat mai bine de posibilele pericole, accidente, iar aici vreau sa adaug si bolile.

Aduc in discutie bolile, deoarece intr-o seara inainte sa plec la pavilion, am vazut-o pe Andra, la emisiunea Romanii au talent, cum isi proteja vocea si in loc sa vorbeasca scria pe o bucata de hartie ceea ce vroia sa spuna.

Atunci am realizat cat de mult sunt expusi artistii, care depind de vocea lor si au avantajul si pot sa-si protejeze … viitorul.

Citeste si →   Locuri si oameni

Aceasta imagine m-a facut sa prepar un nou produs, care sa protejeze caile respiratorii si in special gatul, care sa PREVINA problemele cauzate de laringita si in special impotriva afectiunilor gatului.

Pana in acest moment cele mai bune rezultate impotriva afectiunilor gatului le-am obtinut cu tinctura de propolis, cu rezultate vizibile in 24 de ore, iar pe termen lung, in afectiuni mai vechi, au intervenit cu succes capacelele.

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *