Cat de mult conteaza sa primesti un ajutor ?

Cateodata nici nu reusim sa realizam cat de mult conteaza o mana de ajutor cand vine de la un meserias. Fiecare suntem buni, sau incercam sa fim buni in ceea ce facem, in domeniul nostru, dar pt a ajunge la un anumit nivel mi-am dat seama ca ai nevoie de mai multi meseriasi in domeniul lor, pt a fi sprijinit in meseria ta, in diferite etape. Problema este ca in general noi romanii vrem sa credem ca le stim pe toate sau „lasa ca merge si asa”. Nu sunt de acord cu cele spuse, dar nu am realizat pana acum cat de important este sa ai oameni care sa te ajute, oameni sau clienti care sa-ti vina cu ceva idei bune, constructive.
De ce spun aceste lucruri ? Pot sa detin un bulgare de aur, daca nu stie nimeni de el, sau daca nu stiu sa-l valorific, daca nu stiu sa scot ceea ce este mai bun din el.
Am primit indicatii de la o persoana care nu am vazut-o in viata mea si nu o cunosc, dar mi-a oferit gratis acest blog si cu sprijinul lui am invatat lucrurile esentiale si incet am inceput munca.
Venind din partea opusa a acestui sistem de lucru, nu am realizat importanta maxima a acestei meserii pana zilele trecute cand am primit o „palma” de la Arhi, pt a ma trezi la realitate cu adevarat. De ce spun acest lucru ? Incercam sa-mi promovez munca asa cum stiu mai bine, iar daca priviti in tabelul din stg o sa observati de ce o numesc o palma, o sa observati diferenta. Este vorba despre o urcare spectaculoasa, nu numai in cifre, dar si in comenzi. Inca nu m-am trezit, sunt doar dezmeticit si trebuie sa mai cer mult ajutor din diferite parti pt a reusi ceea ce mi-am  propus sa ajung, un DONATOR DE SANATATE.
Mi-a placut de fiecare data sa ascult ce are de spus fiecare, deoarece orice discutie, chiar si contradictorie, te ajuta sa-ti imbunatatesti afacerea. Azi, mi-a confirmat din nou acest lucru si Catalin, un client sosit de pe site-ul lui Arhi, pe care era sa-l pierd pt motivul ca nu am PayPal.
Va multumesc tuturor pt sprijin, in special tie Arhi ca mi-ai deschis ochii.
Astept sugestii si propuneri pt imbunatatirea acestei mici afaceri.
Va multumesc tuturor.

Citeste si →   Pregatiri, pregatiri si iar alergare.

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

6 comentarii pentru “Cat de mult conteaza sa primesti un ajutor ?

 1. Arhi spune:

  tu sa fii sanatos si sa poti munci in continuare. poti fi sigur ca, daca nu credeam ca produsele tale sunt bune, nu miscam un deget. dar sunt bune, foarte bune, poate unele din cele mai bune mancate de mine vreodata. deci, la mai mare si sa iti mearga businessul.

  • albinuta veninoasa spune:

   Acum am realizat cat de mult inseamna cuvantul promovare.
   Sa-ti fie de bine si sa consumi cum ti-am indicat.
   Ms inca odata.

 2. Vasile Constantin spune:

  Îmi place să văd antrepenori modeşti care realizează totul prin munca lor exclusivă
  Succes în continuare!
  V-am adăugat şi in blogroll!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *