Cat de bine suntem informati ?

In aceasta seara chiar am discutat cu sotia despre cate produse are omul pe langa casa lui, cate legume si fructe intra in bucatarie, de la cate animale folosim carnea, ouale, laptele si alte produse. Binenteles ca aceste lucruri le stie oricine, le stim si noi, dar despre animalul ALBINA si despre „carnea” si „laptelele” ei am aflat destul de tarziu, in urma cu vreo 4 ani si regret acest lucru.

Binenteles nu stiam ca 100 gr de MIERE contine 315 calorii si are aceeaşi valoare nutriţională ca: 600 ml lapte, sau 5 oua, sau 3 portocale , sau 1,4 kg cartofi, sau 700g morcovi, sau 2 banane si lista poate continua.
Totusi am ajuns la concluzia ca informatia costa. Oare de ce alti oameni cunosc mai multe lucruri despre MIERE decat romanii, cand exista locuri de unde sa fii informat ?
O sa fac tot posibilul sa adun cat mai multe informatii pentru noi. 
 

Citeste si →   38 de lei reducere pentru scolari.

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

2 comentarii pentru “Cat de bine suntem informati ?

  1. Cora Bogdan spune:

    Ce frumoasa comparatie… Minunata miere, este la asa de mare inaltime, incat se merita efortul micutelor lucratoare, care o produc. Dar si efortul celor care le poarta de grija, le iubesc si le protejeaza. Mi-am salvat aceasta lista, si-am s-o postez… pe frigider!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *