Bzzzz sau Albinuta si zilele Biz.

Am avut marea onoare sa promovam energizantul care ofera rezultate garantate in 7 zile, la cel mai mare eveniment, Zilele Biz, organizat de catre Revista Biz.
La acest eveniment mi-a placut si am avut onoarea sa-i reantalnesc pe Cabral si Chinezu.
S-au discutat lucruri interesante, dar cel mai mult conteaza cand la un astfel de eveniment pleci cu multe idei.
I-am ascultat pe toti cu interes, dar ceva mai mult mi-a atras atentia un inceput de poveste, cand imi parea cunoscut filmul dar nu si actorul, dar dupa 2 minute, dupa ce am auzit cuvintele lamaie, copii si donatie, am stiut sigur ca este vorba despre un blog pe care l-am citit de cateva luni de zile, iar acum am avut ocazia sa-l vad offline. Oricum il astept cu alta ocazie pe Iulian sa guste energizantul.
Multumim intregii echipe care au organizat acest eveniment deosebit, cu oameni deosebiti si care ne-au oferit ocazia sa participa.

Citeste si →   Reduceri de Toamna pentru cresterea imunitatii !

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

8 comentarii pentru “Bzzzz sau Albinuta si zilele Biz.

  1. Adrienn Tilla spune:

    Felicitari harnicilor! Sigur ai venit cu un bagaj de informatii de la Zilele Biz, poate ne vedem si noi la o cafea in saptamanile urmatoare.

  2. D-Petre spune:

    Ce sa zic … sunt invidios pe tine 🙂 pentru ca eu n-am participat la Zilele Biz.
    Si pe de alta parte ma bucur pentru tine, pentru ca ai avut ocazia sa intalnesti niste oameni minunati si sa asculti „chestii” interesante iar ca bonus ai mai promovat si un produs natural. Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *