Body Mind Spirit Festival si Sanatate … la borcan !

sirop de catina cu miere, nepasteurizat
sirop de catina cu miere, nepasteurizat
energizant 100% natural
energizant 100% natural

Ne-am hotarat sa oferim bucurestenilor si nu numai, produsele noastre 100% naturale si NEFALSIFICATE, cu ocazia Body Mind Spirit Festival.
Cu aceasta ocazie, dorim sa aducem o imbunatatire sanatatii dvs. si sa observati cum produsele noastre de calitate ofera rezultate (inlatura oboseala) chiar si in 3 zile.
Va asteptam cu produsele noastre,  care au avut rezultate in afectiuni precum ulcerul, au pus pe picioare bolnavi in complicaţii postoperatorii, dureri periodice (toamna si primavara) ale gatului, stari prelungite de oboseala etc. Cele mai multe multumiri le-am primit de la persoanele care le-au consumat preventiv, pentru cresterea imunitatii la pachet (tinctura de propolis, energizant si sirop de catina), produse cu care suntem pregatiti si cu aceasta ocazie.
Deoarece siropurile cu miere sunt 100% naturale, nepasteurizate si fara conservanti, stocul cu care ne prezentam va fi mult mai mic decat la celelalte produse.
Pentru cei care doriti sa primiti produsele noastre in Bucuresti, la Body Mind Spirit Festival, iar pana la data de 08.10.2013, primim comanda cu produsele dorite de catre dvs.la e-mail comenzi@mieresabadus.ro, cu un avans de 25% din pretul produselor, primiti o reducere de 10%.

Oferim degustare gratuita din produsele noastre, pentru a va ajuta in alegerea produselor pe care doriti sa le cumparati,  si totodata  pentru a va incanta papilele gustative.
Cu ocazia acestui eveniment desfasuram si un concurs cu premii in valoare de 530 lei, pe pagina noastra de facebook Miere Sabadus.
Timp de 3 zile, 11-13.10.2013, va asteptam la primul stand de la intrare, in partea stanga.

Citeste si →   Reduceri de Toamna pentru cresterea imunitatii !
Stand Miere Sabadus
Stand Miere Sabadus
Body Mind Spirit Festival

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

6 comentarii pentru “Body Mind Spirit Festival si Sanatate … la borcan !

 1. pop aurelia spune:

  Numeroase cercetări au arătat că glucoza din mierea de albine împreună cu celelalte tipuri de zahăr natural care se găsesc în compoziţia ei măresc rezistenţa şi oferă energie organismului.

  În loc să alegi zahărul rafinat, este recomndat să te bazezi cu încredere pe mierea de albine naturală. Zaharurile naturale din compoziţia ei asigură o creştere treptată a nivelului de insulină şi permite substanţei responsabile cu somnul (triptofan) să ajungă la creier mult mai rapid.

  O lingură de miere luată înainte de somn poate să îmbunătăţească mult calitatea somnului. Dacă ai alergie de sezon, se recomandă să consumi zilnic câte puţină miere timp de două luni şi înainte de anotimpul care-ţi înrăutăţeşte simptomele.

  Explicaţia este una simplă: albinele transportă polenul responsabil cu exacerbarea simptomelor, acesta rămâne în miere, iar acest lucru permite organismului să se obişnuiască cu această substanţă şi să nu reacţioneze agresiv. Mierea de albine are proprietăţi antibacteriene şi împiedică infectarea zonelor cu tăieturi minore şi julituri.

  Datorită consistenţei groase, mierea nu permite bacteriilor să pătrundă în rană. Dacă te-ai julit sau te-ai tăiat aplică puţină miere de albine şi bandajează zona afectată.

  Mierea are proprietatea de a hidrata pielea şi părul. Mierea de albine ucide bacteria Helicobacter pylori, resposabilă de dezvoltarea gastritei care dacă nu este tratată poate să conducă la ulcer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *