Bine ati venit pe noul site www.mieresabadus.ro

Albine - primavara 2013
Albine – primavara 2013

Bine ati venit pe Miere Sabadus.ro !

In primul rand imi cer scuze pentru timpul scurs de cand n-am mai scris, iar, preventiv alte scuze pt  functionarea noului site. In timp incercam sa intram in normal, iar daca apar ceva probleme o sa fie remediate in timpul cel mai scurt.

Albinutele au profitat din plin de prima zi de primavara, din acest an, care pentru ele a fost in 25 februarie.

Citeste si →   Gata, ne-am hotarat, deschidem MAGAZINUL !

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

7 comentarii pentru “Bine ati venit pe noul site www.mieresabadus.ro

  1. bulgaria spune:

    bine te-am gasit cu noul site arata atat de dulce si sanatos siteul 🙂 abia astept sa comand mierea sa vad daca imi va delecta gusturile cum siteul vostru ii face pe plac privirii mele 🙂

  2. Sorin spune:

    Dupa o experienta de 4 ani in domeniul produselor naturiste, implicit al produselor apicole furnizate de firme cu renume in Romania….am crezut ca stiu ce caracteristici trebuie sa aiba mierea. Ioan Sabadus mi-a oferit ocazia sa-mi dau sema ca pot sa pastrez doar teoria ! O spun cu mana pe inima, miere mai buna decat a lui n-am degustat pana acum! Nu exista termeni de comparatie! Va sfatuiesc sa incercati macar odata, veti avea pe viitor un punct de reper in ceea ce priveste „apicultura” din piete sau magazine specializate. Salut incapatanarea lui de a fi onest fata de albine si munca lor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *