Bani pentru apicultori sau pentru mafioti ?

Ajung banii la apicultori sau in buzunarele unora ? Oare suntem cea mai inapoiata tara din U.E., sau la noi in tara exista cei mai mari hoti cu diploma ? Nu cred ca sunt singurul roman care observa acest lucru. Observam cu totii cum la noi in tara, de 10 ori mai multi angajati ca si in alte tari nu reusesc (nu vreau), sa lamureasca oamenii sa acceseze aceste fonduri venite de la U.E. Nu ajunge acest lucru, dar reusesc sa-i si impiedice sa acceseze aceste fonduri, deoarece au si motive. Omul de rand, nu stie prea multe lucruri despre aceste fonduri, iar cei care sunt in jurul acestor fonduri se bucura deoarece au ocazia sa acceseze aceste fonduri, apropiatii si rudele lor.  S-a desteptat si romanul in ultimii doi ani si s-au accesta peste 100% aceste fonduri, dar acum sunt impiedicati sa intre in posesia fondurilor prin tot felul de „smecherii legale”.
Nu vreau sa intru in mai multe detalii, vreau sa afle si alti apicultori (si viitori apicultori) ceea ce am aflat si eu.
Multi dintre apicultori au facut greseala sa acceseze masura 141(1500 euro/an, timp de 5 ani) , dupa care si-au dat seama ca nu mai au voie sa acceseze masura 112 (pana in 25000 euro, o singura data). Dupa cate am aflat se pot cumpara de catre apicultori, sau cei care urmeaza cursul de apicultor, prin PNA, pana la 125 de familii de albine, dupa care se acceseaza masura 112, masura 141 si alte masuri. Deci atentie mare cu ce anume incepeti.
Astept si alte noutati daca sunt, pt a sprijini apicultorii care nu stiu aceste lucruri.

Ofera si altor persoane aceasta informatie si tu te-ai bucurat de ea.
Citeste si →   Alergaturi intre albine si alte evenimente.

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

6 comentarii pentru “Bani pentru apicultori sau pentru mafioti ?

 1. Kta-foreverapi-ski spune:

  Cum prea bine se vede am fost foarte prost informati cu accesarea acestor fonduri,eu stieam ca daca cresc in 4-5 ani cu 1.4.1, am sa ajung la numarul de familii necesare accesarii masurii 1.2.1, dar se pare ca nu mai este asa, urat din partea celor care nu ne-au informat cum trebuie, deci ne-am lamurit…

  • albinuta veninoasa spune:

   Sunt multe nereguli si invarteli care s-au facut. In iarna cand o sa am mai mult timp, o sa revin cu ilegalitatile care s-au facut cu proiectele 112 din 2011.

 2. Nelson Souzza spune:

  Hello, I am a new follower(14). Thank you for stopping by! I hope your day is a good one and that you will come back again soon. Greetings from Rio de Janeiro/Brasil!

 3. Nelson Souzza spune:

  Hello! My first visit, will visit you again. Seriously, I thoroughly enjoyed your posts( really interesting blog). Congrats! Would be great if you could visit also mine… I wish you a wonderful day with very smiles and peace. Thanks for sharing!

  • albinuta veninoasa spune:

   Ma bucur pentru vizita dumneavoastra, iar cel mai mult ma bucur ca apreciati acest blog.
   Multa sanatate va doresc si dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *