Am vazut-o si pe asta.

Iubesc cainii si albinele foarte mult, dar inaintea lor sunt copiii. Nu, nu numai copiii mei. Am intalnit un posibil client care era nemultumit ca nu-i fac reducere la un borcan de miere. Nu am vrut sa intru la discutii, dar l-am refuzat. Observand ca are o masina mai veche si un copil pe bancheta din spate cand a ajuns la masina gata sa plece, eram gata sa-i ofer reducerea. Asa … dintr-o data, dar l-am lasat sa plece si am ramas cu un gust amar, cand am observat langa copil si un catel. Cum pot unii sa negocieze pe munca mea parca ar mai fi ok, dar sa nu renunte la hrana cainelui, renuntand la un gram din sanatatea copilului … ??!

Citeste si →   Cat de bine suntem informati ?

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

8 comentarii pentru “Am vazut-o si pe asta.

  1. albinuta veninoasa spune:

    Ai dreptate si ma bucur cand cineva vine in sprijinul meu pt a-mi imbunatati activitatea in folosul clientilor. Momentan, nu am spatiul de vanzare necesar pt a oferi si borcane mai mici. Deoarece sunt la inceput, majoritatea banilor din vanzari sunt investiti pt imbunatatirea spatiului de comercializare si a maririi nr de produse.
    Iti multumesc pt parerile oferite si astept si alte pareri sau propuneri (si din partea altora). Imbunatatirile se fac din cele doua tabere: PRODUCATOR si CLIENT.

  2. mary spune:

    Aveti dreptate „cum pot unii sa negocieze pe munca mea „, dar puteti pe viitor sa aveti recipiente mai mici si celor care doresc a negocia pretul ( pentru ca au o masina mai veche si un copil pe bancheta din spate ), sa le oferiti un borcan mai mic , iar daca nici atunci nu cumpara inseamna ca nu respecta munca altuia si sa se „linga pe bot de miere” . Asta nu pentru ca sunt rea, sau zgarcita , dar la magazin tot asa negociaza … sau privati nu platesc taxe …oare nu stiu eu!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *