Alergaturi intre albine si alte evenimente.

Cteodata avem senzatia ca nu mai reusim sa facem fata evenimenteleor. Parca avem tendinta sa spunem „nu mai pot” si sa lasam balta din unele lucruri pe care le-am inceput. De ce aceasta senzatie ? Pt ca pe langa ceea ce ne propunem noi apar si alte aevenimente pe care nu le luam in calcul. Noi oamenii, de fapt facem unele planificari si incercam sa le respectam. Atunci apar pb cand apar alte evenimente care nu depind de noi  si trebuie sa renuntam la unele lucruri pe care le-eam planificat. Dar oare care nu sunt importante ? Toate sunt. Incercam sa le facem in graba, pt a rezista pana ne facem timp pt finalizare si mergem mai departe. Pb este ca ajungi in unele situatii in care chiar nu trebuie sa ne uitam la ceea ce spune lumea, trebuie sa facem ceea ce credem ca este mai bine, in asa fel incat seara inainte de culcare, chiar daca oboseala isi spune cuvantul sa avem acea senzatie de fericire ca am rezolvat unele lucruri, prin care se pot bucura si altii. Nu trebuie sa ne facem griji ca trebuie sa ajungem la o intalnire si trebuie sa o anulam, nu, mergam in tinuta de lucru, chiar daca avem dupa noi 2-3 lazi de albine si ne plimbam 20 de minute prin tot orasul, important este ca am rezolvat ceva.
Nu trebuie sa ne uitam in jurul nostru ca suntem singurii care am venit in haine de lucru si mirosind a transpiratie, pt a se bucura baiatul nostru de un antrenament scurt la Rally Sprint.
La fel o sa ne bucuram ca am reusit sa facem o mica renovare la magazin, oferind o mana de ajutor.
Da, la sfarsitul zilei, suntem multumiti de ceea ce am facut, albinele au apa proaspata, Cassian este multumit ca a reusit sa faca putin antrenament inainte de concursul de Rally Sprint, sotia este multumita ca a primit putin ajutor din parte a noastra la magazin, pt o scurta renovare, iar eu sunt bucuros ca pe langa albinele sanatoase sunt persoane multumite.

Citeste si →   Capacelele de la mierea poliflora, intra la depozitare

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *