Albinele si paduchii.

Azi dimineata am facut un scurt tratament albinelor impotriva paduchilor. M-am bucurat foarte mult sa vad ca exista foarte putini paduchi dupa ce am verificat (coala de carton). Au cazut 1-3 paduchi pe carton de la o familie de albine, iar daca au mai ramas pe albine, au avut ele grija sa cada acesti paduchi mici, ajutandu-se una pe alta, exact ca intr-o mare familie organizata.
Dupa cum observati si in pozele de jos, paduchii stau linistiti pe albinute si sunt deranjate mai ales in timpul zborului, fara sa mai ajunga la varsta de 60 de zile.
In prima poza din stg sus, va las pe voi sa va bucurati, descoperind albinuta care are paduchele pe ea si cea care o ajuta sa-l dea jos.
In realitate este mult mai greu :)).
Va doresc bafta.

Un filmulet o sa gasiti aici.
Citeste si →   Cat de mult conteaza sa primesti un ajutor ?

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

5 comentarii pentru “Albinele si paduchii.

  1. Marius spune:

    Buna seara, am facut un control la albine astazi 02.11.15 si am constatat ca au paduchi. Din pacate in luna septembrie nu am repetat ultimul tratament cu varachet din lipsa de timp ( o deplasare prelungita la serviciu). Cum as putea sa ii inlatur daca albinele se strang in ghem la timpul asta? Mai e benefic tratamentul cu varachet sau ce alta solutie pot sa aplic? Detin 6 familii de albine si am observat paduchi la patru dintre ele. Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *