Ajutati-l pe Stefanut


Evenimentul care a avut loc la Satu Mare, pt a-l ajuta pe Stefanut a fost un gest frumos din partea Satmarenilor simpli. De ce spun Satmareni simpli ? Nu am vazut acei oameni cu bani, nu am vazut o mare parte dintre oficialitatile Satmarului sa se inghesuie la asemenea evenimente, cu exceptia unuia si a  celor care au fost sponsorii acestui eveniment.  In schimb am vazut copii care au inghetat de frig pt a astepta intrarea lor pe scena, am vazut parintii care si-au insotit copiii, cu speranta in suflet sa-l ajute pe  Stefanut
sa ajunga la tratament.Felicitari organizatorilor si celor implicati in acest eveniment.

Ultima fotografie a fost modificata la  cererea unor parinti, deoarece le-a  fost sugerat de catre o directoare (care a primit mostenire de la mamica ei functia de director) ca-mi fac reclama blogului meu cu aceste fotografii.

Daca ceilalti parinti considera ca-mi fac reclama cu pozele copiilor care au fost alaturi de Stefanut, ele pot fi modificate.

Multumesc pt intelegere.

Citeste si →   Minciuna copiilor nu se pedepseste cu bata !

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

5 comentarii pentru “Ajutati-l pe Stefanut

 1. Fam. Radulescu spune:

  Suntem bucurosi ca v-am cunoscut si mai ales la asa eveniment fericit! Multumim pentru toate produsele si banii donati lui Stefanut si va dorim si noi multa sanatate pentru toata familia si bafta multa cu Casian. Sa ne chemati sa-l vedem cand va ajunge mare campion!
  Un umil gest de recunostinta:

  Stefania, Raul si Stefanut (si bunica Maria)

  • albinuta veninoasa spune:

   Multumirea este de partea noastra. Dupa cum am mai spus preferam sa fim in situatia sa oferim decat sa primim si ne bucuram cand din putinul pe care il avem reusim sa dam o mana de ajutor. Cei care au copii ar trebui sa stie acest lucru. Nu exista mai multa bucurie decat sa-ti vezi copii sanatosi.
   Cassian, Anissia, Simona si Săbă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *