Abuzurile facute de fostul viceprimar Kereskenyi si sefii din Jandarmerie, ies la suprafata !

A iesit soarele si pe strada mea !

Trebuie sa va anunt din start ca nu este un subiect despre miere si albine. Imi cer scuze,  nu vreau sa va plictisesc. 

De cativa ani buni ma lupt cu o parte a sistemului corupt din Jandarmeria Romana, in special cu abuzurile din Satu Mare, care au fost sustinute pana sus in varful MAI.
Totul a inceput in momentul in care am dat ordin sa fie incatusat fostul viceprimar Kereskenyi Gabor (detalii gasiti aici). Moment in care coruptii din Jandarmeria Satmareana au inceput sa fabrice infractiuni impotriva mea, deoarece au pierdut sponzorizarile promise din partea primariei, cu ocazia zilei Jandarmeriei.
Unele infractiuni fabricate erau de genul „insubordonare”, deoarece 300 de jandarmi au inteles ordinul inspectorului sef Avram, de a semna orbeste un instructaj, la poarta unitatii, la orele 07:50,  fara sa fie citit, care continea 6-8 pagini, iar eu am refuzat acest ordin si le-am spus ca nu semnez nimic fara sa citesc.
Dupa ce au adunat 11 gainarii (infractiuni) de acest fel, au inceput cu amenintari si pedepse impotriva mea.
Nu m-au oprit amenintarile lor si am continuat sa raportez pe cale ierarhica (prin e-mail-uri) pana la alt corupt ministru de interne (Igas) si sa solicit o echipa de control pt Jandarmeria din Satu Mare, dar fara un raspuns (legal primesti un raspuns in 30-45 zile) nici in ziua de azi.
Intr-o zi cu soare cand Igas, a sosit la Satu Mare, am cerut aprobare de la col. Avram, sa ies la raport la ministru, iar Avram mi-a raspuns „tu crezi ca ministru are timp de tine ? El are un program bine stabilit„. Dupa aceasta discutie, am mai intocmit si un raport si pt ca nu am primit un raspuns, m-am deplasat in locul unde era ministru. Binenteles col. Avram a intervenit cu diverse telefoane, pana la comandantul Jandarmeriei Romane, pt a ma impiedica sa ies la raport la ministru.
Au asteptat momentul in care eram in concediu de odihna si m-au trecut in rezerva cu data de 15.07.2011, iar eu am revenit din concediu in 28.07.2011.
O surpriza mare ma astepta in prima zi de munca, cand subofiterul de la poarta unitatii a primit ordin sa nu ma lase sa mai intru in unitate (alt abuz din partea lor) si am plecat acasa. Dupa aproximativ doua ore si-au adus aminte ca eu am de predat unele materiale si trebuie sa-mi aduca la cunostinta trecerea mea in rezerva.
Sosit in unitate am fost insotit peste tot si mi-au oferit timp pana la orele 14 sa-mi predau toate materialel. Binenteles, nu am reusit nici sa-mi ridic tinuta si alte documente personale din birou, deoarece am fost nevoit sa plec.
Si-au adus aminte dupa 6 luni de zile ca detin documente secrete si ar fi nevoie sa le predau.
Cursul celor 11 infractiuni gainarii si cu abuzul din partea fostului viceprimar Kereskenyi Gabor au fost inaintate catre Parchetul Militar Oradea si trimis la Tribunalul Militar Cluj dosarul nr 19/752/2011, unde am fost condamnat la doua luni de inchisoare cu suspendare.
Recursul l-am depus la Curtea Militara de Apel Bucuresti, unde am fost achitat, pt toate abuzurile care au fost facute impotriva mea.

Citeste si →   Premiile pleaca sau raman ?

Dintre toate abuzurile care s-au facut asupra mea, cel mai mult m-a deranjat cand am fost folosit de catre inspectorul sef al Jandarmeriei Satmarene, Gheorghe Avram, sa ma simt ca-mi pierd demnitatea de jandarm.
Imi aduc aminte cu neplacere cand doi parinti asteptau sa se faca dreptate in instanta, deoarece si-au pierdut copilul intr-un accident rutier, iar jandarmii trimisi nu reuseau sa aduca in fata instantei un martor. Mi-a fost incredintata aceasta misiune, dar cand sa aducem martorul, col. Avram Gheorghe a refuzat sa-mi puna la dispozitie autoturism de serviciu, pt a indeplini aceasta misiune, in doua randuri. Nu m-a incalzit cu nimic cand judecatoarea i-a trimis o amenda de 1000 lei col. Avram Gheorghe, deoarece nu el a fost cel care i-a privit in ochi pe acei parinti neputinciosi care nu reusesc sa-si gaseasca linistea. 
Oare ce suma trebuie sa primesti in asemenea cazuri ? Cat costa demnitatea unui jandarm, sef de institutie ?

Am mai scris despre unele abuzuri care se fac de catre sefii din Jandarmeria Satmareana, Avram si Ghetea, aici.
Nici sotia inspectorului sef nu se lasa mai prejos si ii tine locul cand este in deplasare, transforma subofiterii in slugi. Un filmulet gasiti aici.

In momentul in care am primit sentinta de la Tribumnalul Militar Cluj, doua luni de inchisoare cu suspendare, a scris toata presa din Satu Mare si nu numai. Am gasit 17 aparitii cu acest subiect. Sunt curios cate publicatii vor prelua acest articol.

Un lucru important vreau sa subliniez.  
Folositi-va dreptul de aparare pana la cel mai mare nivel, mai sunt si judecatori corecti !

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

7 comentarii pentru “Abuzurile facute de fostul viceprimar Kereskenyi si sefii din Jandarmerie, ies la suprafata !

 1. Bogdan Vodă spune:

  Felicitări! Mă bucur că ai primit o soluție favorabilă din partea justiției. Un IJJ este un voievodat care se conduce pe principiul vasalității și intereselor de castă, așa că nu poate asimila, aprecia și valorifica un om ca dumneata. Îmi permit să spun asta deși nu te cunosc personal, pentru că m-a interesat ce ai pățit și mi-am format o părere, pe care mi-o asum. Îți doresc mult succes în afacerea pe care încerci să o dezvolți!

  • albinuta veninoasa spune:

   Multumec mult.
   Daca nu aveam in spate armata si scoala militara facuta, care m-au format psihic, sigur nu reuseam sa rezist abuzurilor facute de acesti „domni” corupti din sistem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *