7 zile de epuizare incepand cu 25.08.2012

Miere Sabadus

Da, vreau acest lucru incepand cu 25 august. Vreau sa-mi obosesc copii la maxim, cu plimbari in diferite locuri, sa-mi fac timp sa raspund tuturor intrebarilor venite din partea lui Anissia si Cassian si binentels sa am timp sa nu-i mai raspund sotiei „da, da, am retinut” din fata calculatorului, iar a doua zi sa intreb din nou ce mi-a spus.

Vreau aceste 7 zile sa devina un tratament de relaxare, de comunicare la maxim, sa pretuim cu adevarat aceste clipe in care traim, chiar daca acest lucru  reusim sa-l facem odata la  4 ani. Da, este mult, un concediu odata la 4 ani si acela scurt, deoarece de fiecare data prioritatile au fost altele. Acesta este adevarul, neplacut, dar de fiecare data realitatea nu este tocmai ceea ce ne dorim.

Cu acesta ocazie doresc sa informez si clientii nostrii, ca incepand cu 23.08.2012, comenzile o sa fie onorate cu o intarziere de 9-10 zile. Binenteles o sa incerc sa raspund la e-mail-urile primite si la intrebarile dvs de pe blog.

Citeste si →   O mina de ... informatii sanatoase

Va multumim pt intelegere, iar celor care se afla in concediu, le dorim concendiu placut !

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

15 comentarii pentru “7 zile de epuizare incepand cu 25.08.2012

  1. albinuta veninoasa spune:

    Va multumesc pt apreciere. Cu ajutorul unor specialisti, incerc sa aduc unele imbunatatiri acestui blog (interfata, traducere, s.a,) intr-un timp cat mai scurt,

    • albinuta veninoasa spune:

      In aceste genuri de concedii niciodata nu plec pt odihna, plec pt a recupera clipele placute pe care le-am pierdut cu familia din cauza muncii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *