2016 trait la limita!

Am crezut ca am sa reusesc tot ce mi-am propus sa fac in acest an, dar am uitat doua amanunte: ziua nu are decat 24 de ore, iar natura trebuie sa fie de partea mea.
Nu mai are rost sa va spun ca vremea nu o fost de partea apicultorilor, ca stiti acest lucru. Nu a fost ca si in alti ani, in care vremea a afectat anumite judete, anul acesta ne-a demonstrat la toti apicultorii romani ca suntem la mana ei si trebuie sa multumim intodeauna si pentru putinul pe care il primim.

curcubeu

Am crezut ca vin cu mai multe articole in acest an, cu mai multe detalii, poze, filmulete, dar … nu am reusit. Pozele si filmuletele exista, dar timpul a trecut prea repede.
Mi-am propus sa trec la alt nivel de inmultire al albinelor si cu ajutorul prietenului meu Valentin am reusit acest lucru.  Binenteles, nu am realizat decat dupa 10 zile, ce ne asteapta si in ce ne-am bagat daca vrem sa facem o inmultire controlata si de calitate, dar am reusit si suntem la final, chiar daca anul acesta a fost anul cand am stat cel mai mult timp departe de familie si cu aceasta ocazie ii multumesc sotiei mele pentru intelegerea si sprijinul acordat.

Citeste si →   Antiinflamator si imbunatateste digestia

matci

 

 

Lucrurile cele mai importante au fost realizate. Am reusit sa onoram toate comenzile care au fost facute anticipat pentru veninul de albine, laptisorul de matca, iar pentru pastura am reusit sa o adunam si pentru clientii care sunt pe lista de asteptare., urmand sa finalizam ultimele doua etape de curatare si sa o trimitem clientilor.

 

Acum 4 ani am reusit sa obtin o miere combinata din doua sortimente, de mure si tei, iar de atunci nu am mai reusit acest lucru pana in acest an, dar productia a fost cu 80% mai mica.

Totusi cel mai important lucru realizat in acest an a fost mutarea noastra la Alba Iulia, chiar daca a fost facuta intr-un moment nu tocmai potrivit pentru albine si am fost nevoiti sa separam cele doua stupini. Stupina de productie ajungand cu noi in Alba, iar cea de inmultire la Satu Mare.

pavilion in Alba

inmultire

Va dorim tuturor multa sanatate si va multumim pentru increderea acordata in produsele noastre  Miere Săbăduș !

Citeste si →   Zburam la Sala Palatului

Ne cerem scuze pentru informatiile mincinoase (articolul a fost citit de 500 persoane) si modificarile facute in site de catre un incepator. 

In scurt timp o sa facem modificarile reeale. Va multumim pentru intelegere.

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

2 comentarii pentru “2016 trait la limita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *