13 premii pentru bloggeri

Locul-1- 278 lei
Locul 1= 278 lei
Locul-2- 182 lei
Locul 2 = 182 lei

In aceasta afacere intreaga famile a depus eforturi sa ajungem pana aici, dar am primit ajutorul si din partea unor oameni tare faini si fata de care sper sa ma revansez vreodata.
Putini sunt oamenii care vad in noi mai mult decat o vanzare de produse apicole. Cei care consuma produsele noastre si sunt clientii nostri, cunosc ca aceste produse sunt o explozie de sanatate, iar rezultatele nu intarzie sa apara, chiar si intr-un timp scurt de 5-7 zile.
Noi mergem in aceasta afacere cu pasi mici dar siguri, iar acum, cu ajutorul fiecaruia dintre voi, dorim sa mai facem un pas mic, prin participarea la Body Mind Spirit Festival, unde dorim sa prezentam cat mai multor persoane produsele noastre 100% naturale si NEFALSIFICATE, care imbunatatesc SANATATEA, previn, amelioreaza si chiar vindeca unele boli.
Cu aceasta ocazie ii asteptam la degustarea gratuita a produselor noastre, in zilele de 11-13 Octombrie, la sala Palatului din Bucuresti, primul stand de la intrare, in partea stanga (Miere Sabadus).

Citeste si →   Zburam la Palas Mall din Iasi

Pentru promovarea acestor produse, oferim premii in valoare de 1.119 lei :
* 10 premii in valoare de 530 lei, prin extragere cu ajutorul platformei Random.org.
* 3 premii in valoare de 589 lei, in functie de numarul de articole si calitatea acestora (locurile 1, 2 si 3)

Body Mind Spirit Festival

Conditiile concursului sunt:
1. Scrie un articol (mai multe articole mai multe sanse) pe blogul tau (vechime minim 6 luni) cu link catre acest articol, despre produsele noastre si prezenta noastra la Body Mind Spirit Festival.
2. In articol sa scrii cu link de legatura despre cele 4 produse:  energizant 100% natural, tinctura de propolis, sirop de catina cu miere, sirop de afine cu miere si sirop de coacaze negre cu miere, care imbunatatesc sanatatea.
3. Like paginii noastre de facebook Miere Sabadus, o sansa in plus daca participi si la concursurile care se desfasoara acolo.
4. Lasa comentariu cu link de legatura catre articolele scrise pentru acest concurs.

Citeste si →   Client fidel

Concursul se incheie in 11.10.2013, iar castigatorii ii anuntam aici, cel tarziu Joi 17 Octombrie 2013.

Stand Miere Sabadus
11-13 Octombrie
la Sala Palatului.
Locul-3- 129 lei
Locul 3 = 129 lei

Pentru cei care doriti sa primiti produsele noastre in Bucuresti, la Body Mind Spirit Festival, cu 10% reducere, trebuie sa primim comanda cu produsele dorite de catre dvs.la e-mail comenzi@mieresabadus.ro, cu un avans de minim 25% din pretul produselor,  pana in ziua de 08.10.2013.

Castiga #premii, #miere, #energizant, #sirop, #afine, #catina, #coacaze, #tinctura de propolis, #sanatate si #imunitate.

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

28 comentarii pentru “13 premii pentru bloggeri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *