12 plante miraculoase partea a doua.

Stiti ca v-am povestit io despre rezultatele pe care le-a avut tata socru dupa ce a baut siropul din coacaze negre. Sa vedeti ce patesc intr-o dimineata pe la 6, pe cand dormeam mai bine in pavilionul de la albine. Bzzz, bzzz, bzzz, o albina pe la capul meu, parca era un ceas desteptator. No apoi n-am avut ce face, m-am dat jos din pat si am luat-o pe urmele ei prin padure. Da, eram cu ele in padure, la tei, dar albina care mi-o stricat somnul ma duce catre o rapa unde era numa flore de soc si acolo s-au adunat sa faca sedinta, sa-mi arate ca n-au uitat ele de combinatiile de la cele 12 plante miraculoase de care le-am povestit io si acum sa-mi pregatesc bidoanele pt o miere cum n-am mai mancat io de cand is. In anul ala nu am vandut nici o lingura de miere de tei. De ce ? Are un gust de te da pe spate, nu se simte aroma de soc, dar se simte si acum aroma puternica de floare de tei si floare de mure. Toata mierea ii pastrata si amu numai pt clientii fideli, nu numai pt aroma ei tare buna, cat si pt rezultatele ei. Daca nu ati stiut mierea de tei ii tare buna in tratarea bolilor renale si in tratarea guturaiului, iar daca vreti sa stiti mai multe despre florile de tei, intrati la cei cu 12 plante si o sa aflati mai multe.
Amu daca tot ati aflat cate ceva despre rezultatele pe care le-am vazut io dupa siropul din coacaze negre si  mierea de tei, ma gandesc ca cele 12 plante miraculoase numa rezultate bune o sa aduca.
 Io zic ca merita incercat sa vedem ce obtinem de la cele 12 plante, daca noi am reusit rezultate bune din coacaze, tei si soc.
Dupa cum ma cunoasteti garantez 100% numai pt ceea ce consum io, sau cineva din familia mea, deci pana acum mi-am dat cu parerea si va spun sincer ca am sa le incerc si io aceste 12 plante.
Stati linistiti ca io va anunt care-s rezultatele, indiferent care or fi ele si va puteti baza pe sinceritatea mea.
 Pana atunci poate incercati si voi, sa avem  mai multe pareri.

Citeste si →   Curiozitati despre Miere, Polen si Propolis

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

2 comentarii pentru “12 plante miraculoase partea a doua.

  1. albinuta veninoasa spune:

    Ms mult. Timp de 2 ani i-am adus si imbunatatiri in ceea ce priveste gustul. Clientii sunt cei care m-au ajutat si le multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *