Miere de Floarea Soarelui

Absent… motivat
27 septembrie 2011
Miere de rapita
29 septembrie 2011
Show all

Miere de Floarea Soarelui

Miere de Floarea Soarelui - vanzare, cumparare

In viziunea mea, ce se axeaza prioritar pe sanatate si stimularea potentialului fizic, psihic si intelectual al oamenilor, mierea de floarea soarelui este cea mai buna. Fiecare cu preferintele sale, insa cum eu sunt mai mereu solicitat peste masura (overclocked), consider mierea asta un adevarat miracol natural.

Mierea de Floarea Soarelui este unica:

– este recomandata in cazuri de anemii, stari de surmenaj, efort fizic si intelectual pentru toate grupele de varsta;
– se numara printre primele 3 soiuri de miere in ceea ce priveste energia;
– mierea de floarea soarelui este singura ce contine lecitina sub forma pura (super tare – scolareii, studentimea, se aude?);
– intareste sistemul imunitar avand chiar si efect antibiotic.

Mierea de Floarea Soarelui – proprietati:

Are un gust unic si cristalizeaza foarte repede, uneori in sedimentul sau granulele de polen putand ajunge si pana la 100%. Mierea de floarea soarelui este puternic aromata si are o culoare aurie, uneori spre galben mustar.

Mierea de Floarea Soarelui – indicatii terapeutice:

Are proprietati tonice psihice si proprietati fizice generale, stimuleaza sistemul imunitar si are un renume puternic in randul produselor afrodisiace. Mierea de floarea soarelui este indicata in tratarea durerilor de gat , este antifebrila, regleaza hipotensiunea si hipertensiunea, iar datorita continutului de vitamina P este recomandata persoanelor care au o activitate circulatorie deficitara sau probleme de memorie.
Folosita impreuna cu un vin rosu de casa, ofera mai repede rezultate celor care au o circulatie deficitara la maini si picioare.

De unde cumpar Miere de Floarea Soarelui?

Mierea de Floarea Soarelui are numeroase efecte benefice asupra sanatatii, iar cel mai important este sa ne dam seama de acest lucru si s-o folosim, mai ales ca este un stimulent natural pentru sistemul imunitar, psihic si intelect. Pentru comenzi sau mai multe informatii ma puteti contacta la tel. 0756212964 sau mail dog.catel@yahoo.com

Preturile sunt aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *